Trabzonspor’la transfer görüşmeleri için Türkiye’ye gelen İran’ın milli oyuncusu Vahid Amiri, Trabzon’a iniş yaptı. 1988 doğumlu futbolcu, çıktığı 169 maçta 23 gol, 35 asist yaptı. 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu 2018 Rusya FIFA Dünya Kupası kapsamında İran’da gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti.
Trabzonspor Kulüp Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Persepolis takımında forma giyen kanat oyuncusu Vahid Amiri ile transfer görüşmelerine başladıklarını bildirdi. Vahid Amiri’nin transfer için Trabzon’a geldiğini belirten Trabzonspor Kulüp Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, sağlık kontrolünden geçireceklerini ifade etti.
Henüz futbolcu ile bir anlaşma sağlamadıklarını dile getiren Trabzonspor Kulüp Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Kendisi Trabzon'a geldi ama henüz bir anlaşma yapılmadı. Anlaşma olur ya da olmaz. Henüz bunları konuşmadık. Sağlık kontrolünden geçecek ve anlaşırsak transfer olacak." açıklamasında bulundu.
30 yaşındaki İran’ın milli oyuncusu Vahid Amiri’nin bonservis ücreti de bulunmuyor.